Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Παπαδημητρίου Ιωάννης

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1979. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο «Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης» στην τάξη της Ε. Στεργίου (Πτυχίο Αρμονίας-1998) και συνέχισε στο «Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης» στην τάξη του Δ. Αθανασιάδη (Πτυχία Αντίστιξης-2001 και Φούγκας-2003) και στην τάξη της Γ. Οικονόμου (Δίπλωμα Πιάνου-2008).
 
Σπούδασε επίσης στο «Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου», στην τάξη του Δ. Δημόπουλου (Πτυχίο Ενοργάνωσης-2016) και σήμερα φοιτά στο «Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης» στην τάξη σύνθεσης του Β. Κίτσου.
 
Παράλληλα σπούδασε Μουσικολογία στο «Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης». Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στα «Προηγμένα συστήματα υπολογιστών και επικοινωνιών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου», στην κατεύθυνση «Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών του ήχου και της εικόνας για την εκπαίδευση και την παραγωγή».
 
 Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Απέσπασε βραβείο μουσικής σύνθεσης  για την μουσική της παράστασης του Θεατροδρομίου Κοζάνης «Δις  Τζούλια» (2008 - 24ος Πανελλήνιος διαγωνισμός ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας) και για την μουσική της μεγάλου μήκους ταινίας του Ν. Κουρού «Ουτοπία» του Ν. Κουρού (2016 - 11 ο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Κύπρου).  Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε τοπικά ωδεία ως καθηγητής ανώτερων θεωρητικών και πιάνου.
 
Από τον Σεπτέμβριο του 2016 αρχίζει η συνεργασία του με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον τομέα της Ενορχήστρωσης.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ