Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Μήλιος Ορέστης

 
Ο Ορέστης Μήλιος γεννήθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη. 
 
Αριστούχος μαθητής και νυν φοιτητής στο τμήμα «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όμως οι ακαδημαϊκές του επιδόσεις δεν ήταν αρκετές ώστε να τον περιορίσουν στην επιστήμη. Ανήσυχο πνεύμα από την φύση του και ιδιαίτερα δημιουργική προσωπικότητα, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το stand up comedy με περισσότερες από 20 παραστάσεις, την αρθρογραφία, την παραγωγή βίντεο και άλλα. Εδώ και ένα χρόνο εργάζεται ως εκφωνητής και voice over artist σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές . 
 
Από την ανάγκη του να δημιουργήσει κωμωδία μέσω της εικόνας, γρήγορα ερωτεύτηκε την μαγεία του βίντεο. Η πρώτη του ταινία μικρού μήκους το 2012 δημοσιεύτηκε στην ιντερνετική πλατφόρμα του YouTube, γνωρίζοντας απρόσμενη επιτυχία και έκτοτε μια σειρά από επίσης επιτυχημένων εγχειρημάτων ακολούθησε έως και το σήμερα.
 
Η συνεργασία του με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) ξεκίνησε την άνοιξη του 2015. Αγαπάει και στηρίζει μέσω της εικόνας, του μοντάζ και του βίντεο το όραμα αυτής της χαρισματικής ομάδας νέων ακολουθώντας την ΣΟΝΕ στις απανταχού εκδηλώσεις, συναυλίες και πρόβες της.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ