Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

ΑΚΡΟΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Β' ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/01/16

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η εταιρεία παραγωγής Unplugged Studio ανακοινώνουν ότι η ακρόαση Β' εξαμήνου των υποψηφίων μελών της ΣΟΝΕ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος του τραγουδιού μπορεί να είναι κλασικό, έντεχνο, μοντέρνο, τζαζ. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.

2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος του τραγουδιού μπορεί να είναι κλασικό, έντεχνο, μοντέρνο ή τζαζ. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών αφορά τα κάτωθι όργανα:

• Φλάουτο

• Κλαρινέτο

• Όμποε

• Φαγκότο

• Τούμπα

• Σαξόφωνο

• Τρομπέτα

• Τρομπόνι

• Κόρνο

• Βιολί

• Βιόλα

• Τσέλο

• Κόντρα Μπάσο

• Κλασική Κιθάρα

• Μπουζούκι

• Ευρωπαϊκά Κρουστά

• Πιάνο

4. Ως ημερομηνία γέννησης του/της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.

5. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμας και αποστολής της ως συνημμένο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

6. Η ακριβής ώρα προσέλευσης των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους/στις υποψηφίους με απαντητικό email στο χρονικό διάστημα 19 - 21 Ιανουαρίου.

7. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής ή ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων, οι υποψήφιοι  μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην κα. Έλενα Τιτίρλα

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο

Facebook: Elena Titirla https://www.facebook.com/elena.titirlatiti

Επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι της Σ.Ο.Ν.Ε. στο Youtube