Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Δελτίο Τύπου ΣΟΝΕ με Video που προβλήθηκε εκ παραδρομής από τον Τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ


sone ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΟΝΕ)
σχετικά με video που προβλήθηκε εκ παραδρομής από τον Τηλεοπτικό Σταθμό ''ΣΚΑΙ'' με την νεοσύστατη Ορχήστρα, με την επωνυμία ''Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ)''

Θεμα: Αποφυγή ταύτισης της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ), με την νεοσύστατη Ορχήστρα, με την επωνυμία ''Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ)''

Γεννημένη μέσα στην κρίση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα όνειρα, όταν βασίζονται σε υψηλές ιδέες, βγαίνουν αληθινά: Το όραμα ενός μόνο 18χρονου ανθρώπου, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί έναν δυναμικό μουσικό οργανισμό νέων ανθρώπων που αγαπούν και υπηρετούν την Μουσική προφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς τον συνάνθρωπο και της προσδίδουν πραγματικά τα εύσημα για το έργο που επιτελεί σε εθνικό επίπεδο. Το πάθος για τη μουσική, την αρμονία, την τεχνική τελειότητα στην απόδοση, τη μετάδοση του πολιτισμού, σε ένα ταξίδι με όχημα τη μουσική και το άπειρο των συναισθημάτων που αυτή γεννά.

Ενημερωθήκαμε ως ΣΟΝΕ πως δημιουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες μία νεοσύστατη ορχήστρα με την Επωνυμία ''Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ)'', έδρα: Αθήνα.

Σας πληροφορούμε για τα κάτωθι:

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος με έτος Ίδρυσης το 2011 και έδρα την Θεσσαλονίκη αριθμεί 7 χρόνια ζωής και δράσης, με μαέστρο τον Ευάγγελο Αραμπατζή. Νέοι Μουσικοί εδώ και 7 έτη ταξιδεύουν από όλη την Χώρα στην Θεσσαλονίκη, μέλη της ΣΟΝΕ. Είναι η Πρώτη Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα με Νέους Μουσικούς από όλη την Ελλάδα καλύπτοντας και ένα φάσμα ποικίλης μουσικής. Στο ταξίδι αυτό συμμετέχουν νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, που συμμερίζονται τις αρχές και τους στόχους μας. Ήδη, μουσικοί γόνοι από φιλαρμονικές, ωδεία και μουσικά σχολεία της Κρήτης, των Ιωνίων, της Μακεδονίας, της Δωδεκανήσου, της Αθήνας, της Θεσσαλίας, της Θράκης, φορείς της αρχέγονης καλλιτεχνικής παράδοσης των πατρίδων τους, τιμούν τη ΣΟΝΕ με την παρουσία τους και της προσδίδουν πραγματικό εθνικό χαρακτήρα.

Λόγω των επερχόμενων συναυλιών της νεοσύστατης Ορχήστρας, προβλήθηκαν, στην διαφημιστική της καμπάνια, πλάνα από την εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ), στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τον Νοέμβριο του 2015 με τίτλο ''Η Μελωδία της Αέλια'', λινκ: http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=78&tcheid=1581

Εκτιμούμε πως το γεγονός αυτό, καθώς και όσα ακούστηκαν στο σχετικό ρεπορτάζ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ''ΣΚΑΙ'' (Τα Νέα του ΣΚΑΪ στις: 30/11/2017), είναι τεχνικό λάθος του τηλεοπτικού σταθμού και των αρμόδιων Δημοσιογράφων.

Παραθέτουμε το σχετικό λινκ: Αναφορά στο 53:17
http://www.skai.gr/mobile/tv/video?MMID=297979

Ευχόμαστε ως Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) κάθε επιτυχία στην νεοσύστατη Ορχήστρα, η οποία και αυτή με τη σειρά της θα συμβάλλει στην ευγενή άμιλλα και στην προαγωγή του Πολιτισμού μέσω της Μουσικής!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) / www.ysog.eu

Θεσσαλονίκη 3/12/17

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ