Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Η εταιρεία παραγωγής "Unplugged Studio" που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλιτεχνικών παραγωγών, ηχητικών καλύψεων και υπηρεσιών ηχοληψίας, δημιουργήθηκε το 2011 από τους ιδρυτές της, Γιάννη Μεβουλιώτη και Έλενα Τιτίρλα, κύριο στόχο έχει να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα των μουσικο-θεατρικών παραγωγών και παράλληλα, να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο δίκτυο ενημέρωσης.

Έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου την παραγωγή της "Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ)".

Η κεντρική ιδέα της Unplugged Studio είναι να δοθεί βήμα έκφρασης, δημιουργίας και προώθησης σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες όπου δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής και του θεάτρου, όχι μόνο μέσω media, αλλά και ζωντανά.

Έχει αρκετές συνεργασίες στο ενεργητικό της με πολλούς φορείς και καλλιτέχνες.

Μερικές από αυτές είναι:

• Θεατρική παράσταση "Ποντικοπαγίδα" με Γιάννη Αϊβάζη και Μαριάννα Τουμασάτου στο Ράδιο Σίτυ 2014.
• Συμπαραγωγή στην όπερα "Οθέλλος" με τους Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππο Μοδινό, Ματθίλδη Μαγγίρα κ.ά. στο Θέατρο Κήπου 2013.
• Ηχητική κάλυψη στη θεατρική παράσταση "The Maggirians" με τους Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννη Αγγελάκη, Προκόπη Πολίτη κ.ά. στο Ναυτικό Όμιλο του Δήμου Σερβίων στα πλαίσια των Θεοδωρίων.
• Ηχητική κάλυψη - Ηχοληψία στο «Παρά θιν' αλός» στο Στρατόπεδο Κόδρα (Δασάκι) και Παλατάκι με πολλές συμμετοχές καλλιτεχνών όπως, Human Touch, Soul Fire, The Speakeasies, Ross Daly, Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά.
• Ηχητική κάλυψη - Ηχοληψία Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης στην παιδική παράσταση "Ο Κεραμιδοτρέχαλος" στο Ράδιο Σίτυ 2013 - 14.
• Ηχητική κάλυψη - Ηχοληψία στο σεμινάριο του Gus G στο Ράδιο Σίτυ 2013.
• Μικρή συμμετοχή στη παράσταση "Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής" του Μάρκου Σεφερλή στο Ράδιο Σίτυ.
• Παραγωγή "Ο Καραγκιόζης του Στανίση" στη ΧΑΝΘ με τον Χρήστο Στανίση 2012 - 2014.
• Ηχητική επιμέλεια στα συγκροτήματα: Motel Selenik, Cabaret Balkan, Pure, Gemini Act, Μακεδονική Φανφάρα κ.ά.

Η "Unplugged Studio" αναλαμβάνει πλήρως την παραγωγή ή την καλλιτεχνική επιμέλεια συναυλιών, μουσικοθεατρικών παραστάσεων, φεστιβάλ κ.α. παρέχοντας ηχητική κάλυψη - ηχοληψία με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, ρυθμίσεις που γίνονται με τη βοήθεια ψηφιακής κονσόλας, για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απόδοσης.

Παράλληλα αναλαμβάνει την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις μιας παραγωγής (δελτία τύπου, διαφήμιση τηλεόραση - ραδιόφωνα, κατασκευή δημιουργικού μακέτας αφισών - flyers, τηλεοπτικά - ραδιοφωνικά σποτ, συνεντεύξεις τύπου και συνεντεύξεις, φωτογράφηση, κάλυψη event κτλ).

Το επίσημο website www.unplugged-studio.gr λειτουργεί και ως "portal" και προσφέρει δημοσιεύσεις με ημερομηνίες των φεστιβάλ της χώρας, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, όπου ο κάθε μουσικός και φίλος μπορεί να δημιουργήσει δικό του προφίλ, ώστε να ενημερώνεται για το πρόγραμμα - backstage - gossips, κάνοντας προσωπικά σχόλια.

Mπορείτε να στέλνετε τις εκδηλώσεις σας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα της Unplugged Studio.
Μουσικοί από όλη την Ελλάδα δύναται να βρουν μουσικές αγγελίες (μουσικά όργανα, μουσικούς κλπ).

Web site: http://www.unplugged-studio.gr/site/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/UnPlugged-Studio/187352654640337
Twitter: https://twitter.com/InfoUnplugged
Youtube: https://www.youtube.com/user/UnpluggedStudio?feature=mhee
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ