Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Τζιαφέττας Γεώργιος

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε πιάνο και ανώτατα θεωρητικά (Αρμονία-Αντίστιξη-Φυγή) με το μαέστρο Κ. Δημηνάκη και την Γ. Καραμιχάλη. Σύγχρονο και jazz πιάνο με τον πιανίστα Σπύρο Ρασσιά και αργότερα κλασσικό πιάνο με τον Α. Παληό στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Mουσικό Kολλέγιο Θεσσαλονίκης με τον πιανίστα Χαράλαμπο Αγγελόπουλο, ιδρυτή του «Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης» και πιανίστα του Διεθνούς πιανιστικού σχήματος “Piandemonium”.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου με Την Δ. Ευνουχίδου, Borg Anne, καθώς και συνοδεία πιάνου με τον Γ. Βαγιανό (Δούμπεια μουσικά σεμινάρια) και την Κ. Καρατζά.

Έχει ενορχηστρώσει το Musical «A Funny Thing Happened On the Way To The Forum» (2008), το Musical «Chicago» (2009) σε παραστάσεις του Αμερικάνικου Κολεγίου ''Ανατόλια'' (Raphael Hall). Το 2009 ενορχήστρωσε και διηύθυνε την ορχήστρα στο Musical “Mamma Mia” σε μετάφραση – τροποποίηση των Ν. Χαρατσάρη, Α. Καραθανάση στον εορτασμό των 85 Χρόνων της ΧΑΝΘ.

Σε συνεργασία με το Θέατρο Σοφούλη το 2012 επιμελήθηκε την ενορχήστρωση για το «Little Shops Of Horror» (το μικρό μαγαζάκι του τρόμου), σε μουσική του Alan Menken και στίχους του Howard Ashman. Το 2013 έγραψε του τίτλους τέλους για την παράσταση “Οικογενειακό Δίκαιο” (Κομοτηνή).

Έχει συνεργαστεί με πολυχώρους τέχνης  ως μουσικός όπως: Θέατρο Αυλαία, Θέατρο Σοφούλη, Αθήναιον, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κ.α .

Τον Οκτώβριο του 2014 πραγματοποίησε ως μουσικός επί σκηνής την παράσταση ”Περπατώ εις το δάσος” της Σ. Μιχαϊλίδου, σε μουσική Κ. Βόμβολου.

Από το 2013 μέχρι σήμερα επιμελείται ως μουσικός επί σκηνής την μουσική παράσταση «Ο Αμερικάνος» του  Α. Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου και μουσική του Λ. Πηγούνη.

Το 2014 η μουσική του για το αφιλοκερδές project «Άνοιξε τα μάτια» επηρεασμένο από το δημοφιλές video ''If only for a second'' απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το πανεπιστήμιο του Sheffield και του City university για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση.

Έχει δώσει συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με μουσικοσυνθέτες όπως ο Θ. Μικρούτσικος, Κ. Λειβαδάς και πολλά διάφορα μουσικά συγκροτήματα. Έχει συνεργαστεί με πολυτελή ξενοδοχεία ως πιανίστας (Makedonia Palace, Porto Palace, Νεφέλη, Excelsior Hotel, Ikies resort κ.α.).

Έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς σε μουσικές παραστάσεις και εκδηλώσεις (Γ. Βαλτινό, Ορέστη Τζιόβα και άλλους).

Από το 2008 μέχρι σήμερα εργάζεται ως μουσικός της ΧΑΝΘ. Ασχολείται από το 2008 με την σύνθεση θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου ''Ανατόλια'' και τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης Και Τέχνης Του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Από τον Ιανουάριο του 2016 αρχίζει την συνεργασία του ως πιανίστας, με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, συμμετέχοντας σε Φιλανθρωπικές και όχι μόνο συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ