Δείτε ΕΔΩ τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΣΟΝΕ

Ευχετήριες επιστολές προς τη ΣΟΝΕ

Ιωάννου Παύλος

 
O Παύλος Ιωάννου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1991 στην Πτολεμαΐδα, ν. Κοζάνης και μεγάλωσε στη Φλώρινα, όπου σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, ενώ έγραψε και τους στίχους του πρώτου του ελληνικού κομματιού. Σε ηλικία 22 ετών εγγράφεται στο Δημοτικό Ωδείο Φλώρινας στο τμήμα Μονωδίας, με δασκάλα τη Σοπράνο Βιολέττα Λούστα και παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης Μουσικής και Πιάνου με την Ελληνικής καταγωγής Maria Stoilkova, στη Π.Γ.Δ.Μ. 
 
Ορόσημο στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του διαδρομή, ήταν η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Τραγούδι «900 Voices (900 φωνές)» σε σύνθεση της βραβευμένης με Grammy Αμερικανίδας πιανίστριας Laura Sullivan, ως ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος.
 
Τον Αύγουστο του 2009, συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτη Σοφία Σπυράτου στο μοντάζ της μουσικής επένδυσης για παιδική παράσταση στην πόλη της Φλώρινας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Πρέσπες 2009», ενώ τον Ιούνιο του 2014, συμμετείχε ως Τραγουδιστής, στα εγκαίνια του Τυπογραφείου της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας. Έχει γράψει στίχους (ελληνικά και αγγλικά) και έχει συνθέσει τη μουσική για πάνω από 15 κομμάτια.
 
Παράλληλα με τα μουσικά του ενδιαφέροντα, είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας, Μηχανολογίας, φοιτητής Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, μεταπτυχιακός φοιτητής στις Τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο εκπαιδευτή του συστήματος Γραφής και Ανάγνωσης Τυφλών Braille, ενώ ασχολείται και με τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του στον τομέα του Τουρισμού και του εμπορίου αγροτικών - βιομηχανικών προϊόντων.
 
Η σημαντικότερη στιγμή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας μέχρι σήμερα για τον ίδιο, πλην της μουσικής, ήταν η συνεργασία του με το Ραδιοτηλεοπτικό όμιλο West, όταν σε ηλικία 20 ετών και όντας φοιτητής δημοσιογραφίας τον εμπιστεύτηκαν ως δημοσιογράφο και εργάστηκε εκεί ως παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων και Ρεπόρτερ της τηλεόρασης. 
 
Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και ύστερα από ακρόαση, διατελεί μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος ως Σολίστ, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή.

Κανονισμός ΣΟΝΕ

Διαβάστε εδώ τον κανονισμό της ΣΟΝΕ